Rikare Design Inspiration

Idag ska jag skriva ett inlägg till er om något så intressant som personlig utveckling inom ekonomi i Linköping, Norrköping och Söderköping. Eller närmare bestämt så ska faktiskt inlägget handla mer om att just jag har gått en sådan kurs. Jag är rätt sparsmakad när det kommer till det här med att skriva olika inlägg. Jag skriver bara de gånger jag har något extra viktigt att berätta, och det känner jag att jag har nu! Jag anlitade ett företag som heter Rikare Design Inspiration när det var dags för mig att sätta upp lite privatekonomiska mål i kombination med att jag ville utveckla mig på ett personligt plan. 

 

Rikare Design & Inspiration är ett utbildnings- och konsultföretag riktat mot personlig utveckling med fokus på den egna ekonomin. De riktar sig till både privatpersoner och företagare som vill bli rikare och eller bara ta kontroll över sin egen ekonomi. Jag ville verkligen ta kontrollen över min ekonomi och samtidigt ta mig ur ett förlamande grepp som vissa myndigheter hade över mig. Det handlar väldigt mycket om att ta kontroll, och jag har fått de verktyg jag behöver för att ta just kontroll över min ekonomi. Det har varit spännande och lärorikt att få gå denna kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Linköping. Detta tycker jag till och med har varit så super så jag rekommenderar även er att anmäla er till en kurs. Carina Andrén som äger det här företaget och håller i kurserna är utbildad kurator med vidareutbildning på magister- och masternivå i HR företagsutveckling, samt förbättringsarbete inom ledning av välfärds- och hälsoorganisationer.